Pumpasoppa

Pumpasoppa
Butternutpumpa
vatten
1-2 dl grädde per pumpa ungefär
salt
peppar
rostade solrosfrön, pinjenötter
 
 
Skala pumpan och ta ut alla kärnor. Tärna den. Lägg det i en kastrull och fyll upp med vatten tills det precis täcker pumpabitarna. Låt koka tills bitarna är mjuka (eller börja koka sönder). Mixa den slät. Blanda i grädde och smaka av med salt och peppar. Servera med rostade nötter/frön.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!