Rostad Majsdipp

Världens bästa dipp. PUNKT. Funkar med grönsaksstavar, hemmagjorda chips, hemmaköpta chips, tacos, you name it. Den är godare varm än kall (!).
 
Majsdipp
1/2 chili (brukar ta röd)
450gr avrunnen majs
150gr fetaost
50gr riven cheddarost
juice från en halv lime
salt
 
 
Rosta chilin och majsen i en torr stekpanna tills de fått färg. Mixa (medan det fortfarande är varmt) tillsammans med resterande ingredienser och njut! 
 
Jag har på senare tid börjat köra majsen och chilin i Magic Bullet och sen bara blandat med resten, då får man en massa ostbitar kvar i dippen, vilket är riktigt gott det med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!